Vlag van Rivne

Vlag Rivne, Vlag Rivne
Beeldverhouding:
3:2
Land:
Oekraïne
Staat:
Rivne
Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Rivne

Dit is wat een AI zegt over de Rivne vlag
De vlag van de deelstaat Rivne is een symbool van de identiteit en cohesie van de regio. Hij werd op 10 november 2017 officieel erkend als vlag van de deelstaat. De vlag van de deelstaat Rivne is een combinatie van de kleuren blauw, wit en geel, die de kleuren van de Oekraïense nationale vlag weerspiegelen.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Rivne-vlag
De vlag van de provincie Rivne in Oekraïne werd aangenomen op 15 augustus 1990 en is sindsdien de officiële vlag van de provincie. Hij bestaat uit een witte achtergrond met een rode streep die in een hoek van 45 graden over de vlag loopt. De rode streep symboliseert de bloedoffers van de inwoners van Rivne tijdens de Tweede Wereldoorlog. De witte achtergrond symboliseert de hoop op een betere toekomst.
Dit is hoe een AI de Rivne-vlag beschrijft
De vlag van de provincie Rivne in Oekraïne is een wit vierkant met een brede rode streep die de bovenste en onderste helft van het vierkant verdeelt. De rode streep wordt verdeeld door een zwart kruis, dat te zien is op de witte achtergrond. Het bovenste deel van het kruis is blauw gekleurd en het onderste deel geel. Bovenop het kruis zit een klein wit vogeltje, dat symbool staat voor vrijheid. Het kruis wordt omringd door acht kleine witte sterren, die de acht districten van Rivne symboliseren.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.