Vlag van Appenzell-Innerrhoden

Vlag Appenzell-Innerrhoden, Vlag Appenzell-Innerrhoden
Beeldverhouding:
1:1
Land:
Zwitserland
Staat:
Appenzell-Innerrhoden
Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Achtergrondkennis

De vlag van het Zwitserse kanton Appenzell-Innerrhoden is wit en toont een zwarte beer met een rode tong en rode klauwen in het midden.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Appenzell-Innerrhoden

Dit is wat een AI zegt over de Appenzell-Innerrhoden vlag
De vlag van de deelstaat Appenzell-Innerrhoden in Zwitserland staat symbool voor de historische en culturele identiteit van het land. Het is een symbool van de onafhankelijkheid en autonomie die het land sinds de middeleeuwen geniet. De vlag wordt ook gezien als een symbool van solidariteit en cohesie tussen de burgers van de deelstaat.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Appenzell-Innerrhoden-vlag
De vlag van de deelstaat Appenzell-Innerrhoden in Zwitserland werd geïntroduceerd in 1936. Hij bestaat uit een rode achtergrond met een wit kruis over de hele vlag. Het kruis is verdeeld in vier gelijke delen, die de vier delen van de gemeente symboliseren. Daarnaast is het kruis een symbool van de christelijke religie, die wijdverspreid is in Appenzell-Innerrhoden.
Dit is hoe een AI de Appenzell-Innerrhoden-vlag beschrijft
De vlag van de deelstaat Appenzell-Innerrhoden in Zwitserland is wit met een zwart kruis in het midden. Het kruis is een zwarte balk verdeeld in vier delen van gelijke lengte. Het bovenste deel van het kruis is driehoekig en het onderste deel is vierkant. In elke hoek van het vierkant staat een klein wit kruis.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.