Vlag van Delta Amacuro

Vlag Delta Amacuro, Vlag Delta Amacuro
Land:
Venezuela
Staat:
Delta Amacuro
Kapitaal:
Tucupita

Topverkoper uit onze vlaggenwinkel

Malta Pin

Malta Pin

2,50 €

Toon in winkel
Malta Aufnäher / Patch

Malta Aufnäher / Patch

2,90 €

Toon in winkel
Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Delta Amacuro

Dit is wat een AI zegt over de Delta Amacuro vlag
De vlag van de federale staat Delta Amacuro in Venezuela is een symbool van de identiteit van de staat. Het is een symbool van de onafhankelijkheid en vrijheid van de deelstaat. De vlag bestaat uit drie verticale strepen in de kleuren rood, groen en blauw, die staan voor de schoonheid, vruchtbaarheid en diversiteit van de deelstaat.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Delta Amacuro-vlag
De vlag van de staat Delta Amacuro in Venezuela werd geïntroduceerd in 1974. Hij bestaat uit een witte achtergrond met een rode driehoek gevuld met een gele zon. De kleuren symboliseren het bloed van de mensen die vochten voor de onafhankelijkheid van Venezuela en de hoop op een beter en vrijer leven. De vlag is een symbool van hoop en verzet voor de mensen van Delta Amacuro.
Dit is hoe een AI de Delta Amacuro-vlag beschrijft
De vlag van de staat Delta Amacuro in Venezuela bestaat uit een wit vierkant in het midden, omringd door een groene ring. De groene ring is verdeeld in vier gelijke delen die elk een andere kleur hebben: rood, geel, blauw en zwart. In het midden van het witte vierkant staat een zwart kruis dat bestaat uit een driehoek die in het midden is verdeeld door nog een driehoek.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.