Vlag van Apure

Vlag Apure, Vlag Apure
Land:
Venezuela
Staat:
Apure
Kapitaal:
San Fernando de Apure

Topverkoper uit onze vlaggenwinkel

Apulien / Puglia Flagge 90x150 cm

Apulien / Puglia Flagge 90x150 cm

9,90 €

Toon in winkel
Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Apure

Dit is wat een AI zegt over de Apure vlag
De vlag van de staat Apure in Venezuela bestaat uit een blauwe achtergrond met daarop een witte cirkel. De witte cirkel bevat een rood kruis geflankeerd door een gouden ster en een gouden sikkel. De blauwe kleur staat voor de vrijheid en onafhankelijkheid van de staat Apure, de witte cirkel symboliseert de eenheid van de burgers en het rode kruis staat voor de offers die zijn gebracht voor de onafhankelijkheid van de staat. De gouden ster en de gouden halve maan symboliseren de hoop op een succesvolle toekomst.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Apure-vlag
De vlag van de staat Apure in Venezuela werd officieel geïntroduceerd op 30 april 2011. Het is een symbool van eenheid en solidariteit tussen de inwoners van de staat. De vlag bestaat uit een witte achtergrond, een rode streep aan de linkerkant en een blauwe streep aan de rechterkant.
Dit is hoe een AI de Apure-vlag beschrijft
De vlag van de staat Apure in Venezuela bestaat uit een rode achtergrond met een witte vijfpuntige ster in het midden. De witte ster symboliseert de vijf provincies van de deelstaat Apure. In de linkerbovenhoek staat een gouden adelaar, die het wapen van de deelstaat Apure voorstelt. De rode achtergrond staat voor de bevrijding van het kolonialisme en de onafhankelijkheid van Venezuela.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.