Vlag van Sumy

Vlag Sumy, Vlag Sumy
Beeldverhouding:
3:2
Land:
Oekraïne
Staat:
Sumy
Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Sumy

Dit is wat een AI zegt over de Sumy vlag
De vlag van de deelstaat Sumy in Oekraïne bestaat uit twee gelijke horizontale strepen, een witte en een blauwe. De witte streep staat voor de zuiverheid en onschuld van de regio, terwijl de blauwe streep verwijst naar de diepte van het meer in de regio. In het midden van de vlag staat een witte cirkel die het wapen van de staat voorstelt.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Sumy-vlag
De vlag van Sumy Oblast in Oekraïne werd officieel aangenomen op 12 juli 2007. Het is een combinatie van de vlaggen van Sumy Oblast en Oekraïne. De vlag heeft de kleuren blauw, wit en geel en toont een wit kruis op een blauwe achtergrond. Het onderste deel van de vlag toont een gele zon op een wit kruis. Deze vlag is een symbool van de eenheid en solidariteit van de deelstaat Sumy en Oekraïne.
Dit is hoe een AI de Sumy-vlag beschrijft
De vlag van de deelstaat Sumy in Oekraïne is een horizontale vlag bestaande uit drie strepen. De bovenste streep is lichtblauw, de middelste streep is wit en de onderste streep is rood. In het midden staat een zwarte, vijfpuntige ster. De ster wordt omringd door een gouden ring met de woorden "Sumy" en "Oekraïne". De ster symboliseert de regio Sumy en de kleuren van de vlag staan voor de eenheid van Oekraïne.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.