Vlag van Madrid

Vlag Madrid, Vlag Madrid
Land:
Spanje
Staat:
Madrid
Kapitaal:
Madrid

Topverkoper uit onze vlaggenwinkel

Vlaggen zijn welkom. Geef echter een link naar www.nationale-vlaggen.nl als bron.

Dat is wat ChatGPT weet over de vlag van Madrid

Dit is wat een AI zegt over de Madrid vlag
De vlag van de staat Madrid in Spanje is een combinatie van het wapen van de staat Madrid en de kleuren rood en geel. De vlag werd aangenomen in 1983 en staat symbool voor de kracht en autonomie van de staat Madrid. De vlag vertegenwoordigt ook de moed en kracht van de inwoners van Madrid.
Dit is wat een AI weet over de geschiedenis van de Madrid-vlag
De vlag van de staat Madrid werd geïntroduceerd in 1983 en bestaat uit een wit kruis op een rode achtergrond. Het kruis is een symbool van de Heilige Maagd van Almudena, beschermheilige van de hoofdstad Madrid. De rode achtergrond is bedoeld om de moed en patriottische toewijding van de inwoners van Madrid weer te geven. De vlag van de staat Madrid is een symbool van de eenheid en loyaliteit van de burgers van de staat.
Dit is hoe een AI de Madrid-vlag beschrijft
De vlag van de staat Madrid in Spanje is een rode banier met een witte zespuntige ster in het midden. De zespuntige ster is het wapen van de deelstaat Madrid. Aan de bovenkant van het vaandel is een witte streep met drie rode strepen. De witte streep symboliseert de eenheid van Madrid met het Koninkrijk Spanje. De drie rode strepen staan voor de drie steden die samen de regio Madrid vormen.

Federale staten

Iets nieuws ontdekken

Willekeurige vlaggen uit onze grote vlaggendatabase. Laat ons je verrassen.